Har egentligen inget att säga...

 
...mer än att här är kallt nu, -14 och lätt snöfall.
Känner mej inte helt kry, nåt som gror i kroppen på mej, känns som nån infektion av nåt slag, hostig, ont i halsen och ont i muskler...får väl se vart det leder.
Helgen består av jobb på caféet och det känns väl sådär när man inte är helt hundra i kroppen.
Inget mera gnäll nu utan hopp i säng under varma goa duntäcket.
Tjillevippen !
 
 
 
 

Gudagott besök....

....idag var alla mina Gudisungar och hälsade på och eftersom alla fina teckningar som dom har gjort till oss tidigare antingen gick sönder i flytten eller vart helt knöliga så gjorde dom nya till mej idag.
Jon-Ante gjorde en liten "rebus" där en drake ska ta sej från ena punkten till den andra :)
Ol-Jona ritade sej själv x 2 som stor och liten med samemössa :)
Konstnärinnan Ella-Marja gjorde en mer Julinspirerad skapelse med en Julnissa och en Julgran under regnbågen och sen gjorde hon en Enhörning med en katt på ryggen samt en Nisse som jag tror sköter om sina djur :)
 
 
Nu är mitt kylskåp så fint igen för 
visst blev dom fina :)
 
 

Friska från IBS

Fler och fler visar att dom blir friska från IBS med hjälp av lågkolhydratkost, Louise är en i mängden som bevisar det. (markerad text=Länk) .
Sen finns det dom som skriker för full hals och hat bara dom hör bokstavskombinationen LCHF men säger vi då, låt dom då lida i resten av sitt liv när dom själv inte fattar att de dom äter är det som gör deras sjukdom IBS (m.fl. sjukdomar)
Tänk så konstigt och löjligt att fyra små bokstäver kan bli så kränkande att en del människor blir helt skogstokiga av att höra om det, så avskärmade att dom totalt struntar och ignorerar sin hälsa och hellre lider än att ta tag i det och sluta äta allt skit dom stoppar i sej.
Men glad blir man för dom som verkligen har förstått, hoppas bara fler nu får upp ögonen för hur bra det är för våra kroppar att strunta i stärkelse och socker och att stärkelse faktiskt gör människor sjuka på ett eller annat sätt.
 
 
Bilder lånade från Internet.