Blommor till Studio GJ Lannér :o)

När vi levererade skivan med bilderna till Jessica & Erik som gifte sej förra helgen så hade dom köpt blommor och ett fint stenhjärta till oss som tack för Bröllopsfotograferingen.
Det tyckte jag var så himla gulligt gjort så jag vill i min tur tacka Jessica & Erik för förtroendet att få föreviga deras dag och ett stort tack för dom fina blommorna och hjärtat :o)
Kram på er och ha ett långt lyckligt äktenskap :)

Våran entré efter Bröllopsmässan

Idag startade dagen med Bröllopsmässa på Scandic Plaza hotell här i Umeå men jag och Jimmie hade oxå en Bröllopsfotografering inbokad så vår käre vän Lars-Åke (Fotolasse) hjälpte oss med Bröllopsmässan medans vi tog hand om Bröllopsfotograferingen av Maria & Joakim från Stockholm.
Efter det att vi hade avslutat Bröllopsfotograferingen här i Umeå ute på Baggböle Herrgård samt vigsel i vår vackra Stadskyrka så for vi direkt till mässan, där träffade jag Floristutbildningen i Vännäs som hade gjort otroligt vackra bröllopsbuketter och dom gav oss 11 st. buketter som jag har fotat i studion och efter det dekorerat vår entré med.
Tack Lars-Åke för att du alltid är så underbar och ställer opp !
Tack Jörgen på Baggböle Herrgård för att du alltid finns när vi behöver dej och du har väl förstått vid det här laget att jag är lite småförtjust i Bollinger :)
Tack till Floristutbildningen i Vännäs för dom vackra Bröllopsbuketterna eller som "någon" sa: Plantorna ;)